Recensies


Reactie plaatsen

Reacties

Marlous
6 dagen geleden

Wij hebben enkele maanden geleden onze droompony gevonden bij Nisma. Het contact met Nisma is prettig, vlot en transparant. We gaan veel plezier van Haribo hebben en de volgende keer komen we zeker kijken voor een groter maatje !

Manon Oosterhof
13 dagen geleden

Wij hebben bijna een jaar geleden onze B-pony bij VIP gekocht. We zijn zeer tevreden met het contact en de afhandeling. En nog belangrijker, we hebben echt een toppony die bij mijn dochter past. Ze is lief, nuchter en allround. We kunnen alles met haar en mijn dochter heeft er veel vertrouwen van gekregen.
Bedankt voor de hulp Nisma!

Dalja
15 dagen geleden

Graag wil ik een prachtige review schrijven over onze recente ervaring met Nisma en onze nieuwe super pony Sky.

Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we hartelijk ontvangen door het team van Nisma. We kregen alle tijd en ruimte om Sky te leren kennen, inclusief de mogelijkheid om hem te poetsen en op te zadelen. Er werd uitgebreid en openhartig verteld over Sky's geschiedenis, wat ons veel vertrouwen gaf in onze aankoop.

Mijn dochter Ninthe, die 6 jaar oud is, mocht vervolgens op Sky rijden. Het was een vreugde om te zien hoe geduldig en braaf Sky was, zelfs met een jong kind op zijn rug. Hij bleek een perfecte match voor onze familie. Ook mijn jongste dochter Emma, die 4 jaar oud is, voelde zich meteen op haar gemak bij Sky.

Gisteren hebben we ons eerste buitenritje gemaakt en Sky was een absolute droom. Ondanks de aanwezigheid van afleidingen zoals hoge druk reinigers, grasmaaiers en verkeer, bleef hij rustig en onverstoorbaar.

Al met al zijn we ontzettend blij met Sky en de service die we van Nisma hebben ontvangen. We raden Nisma ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en lieve pony.

Bedankt Nisma, voor onze geweldige nieuwe vriend!

Groetjes Dalja

Toony vosselman
15 dagen geleden

We hebben een pony gekocht en zijn heel goed geholpen vriendelijk mensen en goed advies gekregen paarden worden goed verzorgd hier en staan netjes erbij op stal echt een aanrader om hier een pony of paard te kopen bedankt voor de verkoop van deze top pony

Agnes Verweij
7 maanden geleden

Nisma heeft mij geholpen bij de verkoop van mijn paard. Voor mij was dit een verstandige en ook een hele emotionele beslissing. Daarom heb ik Nisma gevraagd om voor mijn paard een ander goed plekje te vinden. Nisma heeft binnen zeer korte tijd voor mijn paard een andere goede plek gevonden. Heel fijn. Mede door mijn emoties was het fijn dat Nisma het hele proces, ook de zakelijk kant professioneel heeft begeleid en heeft afgehandeld. Ik kijk terug op een hele positieve samenwerking. Dank je wel, Nisma. Je bent echt een topper.

van der Werken
8 maanden geleden

Via een bekende met Nisma van VIP horses & ponies in contact gekomen. Wij hadden ergens anders een pony voor onze dochter gekocht die helaas niet geschikt bleek voor onze dochter. Nisma had verschillende pony’s staan en wilde ons hier wel mee helpen.
Tijdens het proefrijden op Twinkie zagen we onze dochter steeds blijer kijken😃 Dit moest haar zijn! Zo kwam Nisma Twinkie bij ons brengen en de andere pony ophalen voor verkoop.
Na 2 maanden kregen wij de mogelijkheid om toch beide pony’s aan te houden en hebben we de andere pony ook weer bij Nisma opgehaald!
Wij zijn super blij met de hulp die Nisma ons heeft geboden en genieten nu van allebei de pony’s! Nogmaals dank voor deze mogelijkheid!
VIP horses & ponies is echt een aanrader als je opzoek bent naar een leuke pony!

Lesley Van Ginneken
8 maanden geleden

Wij namen eind augustus contact op met VIP Horses & Ponies, omdat we interesse hadden in de jonge pony Nies. We mochten naar hem komen kijken, hij werd eerst even voorgereden door Ilse en nadien mocht onze zoon er mee rijden. Onze zoon was meteen verkocht aan deze kanjer! Het voelde echt goed voor hem. Nies was nog jong, maar echt heel braaf met een zeer goede ingesteldheid! Ondertussen hebben we hem nu een 3-tal maandjes en we hebben er nog geen moment spijt van gehad! Nisma en Ilse sturen nog regelmatig een berichtje om te horen hoe het gaat en dit is wel heel fijn! Ondanks dat hij verkocht is, blijven ze wel begaan met de pony. Wij zijn er zeker van dat onze zoon, samen met Nies, heel veel mooie pony-avonturen gaat beleven! 🐎 Dikke merci voor deze topper! ❤️

Feleus
8 maanden geleden

Zeer tevreden over de aankoop van onze lieve Bella. Nu trotse eigenaar van onze lieve Bella VIP. Contact was altijd eerlijk en oprecht, Bella is een heel lief en aanhankelijk paardje. Wij waren bij het zien van Bella meteen verliefd en hebben haar ook meteen meegenomen. Mijn dochter (4 jaar) mocht er gelijk een rondje op rijden, kon er alles bij doen. VIP Horses & Ponies hebben verschillende paardjes en Pony’s in verschillende prijsklasse, krijgen een 5 ⭐️ onderkomen.
Ook na aankoop van onze lieve Bella is er nog leuk contact met Nisma.
Ben jij opzoek naar een paardje of pony neem dan snel contact op met Nisma van Horses & Ponies.

Ineke en Fleur
8 maanden geleden

Wij waren opzoek naar een brave pony voor onze dochter. Uiteindelijk zijn we bij Nisma terecht gekomen. Ze is open en eerlijk over de pony's en mogelijke match. Ze neemt alle tijd en is vriendelijk. De eerste pony die wij hebben bekeken was ook gelijk een match. Wij zijn elke dag nog enorm blij met onze pony en raden zoekenden naar een pony VIP pony's zeker aan!

Kim
8 maanden geleden

Eigenlijk waren we niet op zoek naar een pony, maar het was liefde op het eerste gezicht met onze Sugar. Mijn dochter mocht op Sugar mee doen aan een Bixie zodat we ook konden zien hoe de pony op ander terrein was. Ook na de koop kunnen we Nisma altijd nog om advies of hulp vragen, super fijn!