Diensten


In, -en verkoop van paarden en pony's

Bent u op zoek naar uw nieuwe talent? Dan ben je bij VIP Horses & Ponies aan het goede adres! Wij hebben doorlopend sportpaarden en pony's te koop staan. Ook hebben wij een ruim netwerk aan klanten waar wij voor bemiddelen. Een goede match is voor ons prioriteit nummer één. Wij nemen ruim de tijd om te kijken of de 'klik' aanwezig is, en zullen hierin altijd ons eerlijke advies geven. Zo hebben wij altijd blije klanten, maar ook blije paarden en pony's en dat is voor ons het aller belangrijkste. 

Heeft u een paard maar wilt u deze door wat voor reden dan ook verkopen? Ook daar helpen wij u graag bij. Hierin komt ons ruime netwerk ook weer goed van pas. Wij kunnen de verkoop overnemen van a tot z maar u kunt hier ook deels zelf aan meewerken. Wij hebben meerdere opties, voor meer informatie kunt u contact opnemen.

 

Bemiddeling
Hebben wij op dit moment niet helemaal staan wat u zoekt? Wij gaan graag voor u op zoek en begeleiden u bij de aankoop van uw nieuwe paard of pony. 

 

Training en uitbrengen
Ook is het mogelijk om bij ons uw paard in training te zetten. Dit kunnen jonge paarden zijn die aangereden moeten worden, wij kunnen deze paarden ook rijden op competities en de IBOP. Ook paarden met 'gedragsproblematiek' zijn in overleg welkom. Het uitbrengen van paarden in de dressuur behoort ook tot de mogelijkheid. Wij maken paarden ook verkoop klaar. Per paard bekijken we hoe we dit aanpakken en wat voor termijn we daarvoor nodig hebben. 

 

 

Paardenwelzijn staat voor ons bovenaan! Wij doen er alles aan om te zorgen dat wij blije paarden op stal hebben en zij niks te kort komen. Wij zien graag happy atlethes en geloven ook dat dat de sleutel is tot succes.

Daarom hebben wij beschikking over een fijne accommodatie.

Dagelijks wordt er uitgemest en opgestrooid, en er wordt 3 keer per dag gevoerd. Ook kunnen wij gebruik maken van 2 fijne longeerkralen, 4 rijbanen, een stapmolen, paddocks, en in de zomer hele dagen weidegang